معاونین موسسه با جناب آقای دکتر حیاتی(رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران) صبح روز چهارشنبه ۱۲ آذر دیدار کردند.
آقای دکتر حیاتی ضمن خیرمقدم به اعضای موسسه پیامبر اعظم(ص) ساری به تشریح اهداف و برنامه های این دانشگاه پرداخت.
ایشان مأموریت جدید دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی را معضلات اجتماعی دانست و افزود: دانشگاه و مراکز پژوهشی باید بتوانند در حل مشکلات اجتماعی با رویکرد علمی به خوبی نقشآفرینی کنند، لذا از اساتید دانشگاه خواستهایم نظام مسائل شهری، استانی و ملی ایجاد کنند و با توجه به گرایش و رشته و تخصصی که دارند به حل این معضلات ورود پیدا کنند و الحمدلله توانستهاند در شهرهای مختلف گروههای حل مسئله تشکیل دهند.
دکتر حیاتی افزود: اینکه هر استادی با توجه به توانایی خود یک فراتحلیل داشته باشد و با جمعآوری پژوهشهای مختلف آن را در اختیار مسئولان محلی قرار دهد، قطعاً رویکردی مثبت است و ما نیز امکانات لازم را در اختیار اساتید قرار خواهیم داد تا این کانونهای حل مسائل را ایجاد و روی موضوعی خاص تمرکز و سپس راه حل ارائه دهند.
ایشان با استقبال از برگزاری همایش ملی ” مازندران شناسی و الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت” افزود: برگزاری چنین همایشهایی میتواند مسائل استان و حتی کشور را حل کند و بهره گیری از اساتید دانشگاه های محتلف مازندران به عنوان یک ظرفیت برجسته، هم به دلیل نخبگی و هم به دلیل رویکرد علمی و هم به لحاظ میدانی، ظرفیت بسیار بالایی است و خوشبختانه این موسسه توانسته از این ظرفیت عظیم بهره بسیار ببرد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران اظهار کرد: استادی که جامعه و مشکلات و راه حل علمی آن را میشناسد، باید زبان گویای مردم باشد و از باب امر به معروف مردم به حکمرانان، با مسئولان هر شهر ارتباط برقرار کرده و راهحلها را به صورت منظم و سیستماتیک و در قالب پیوستهای مکتوب از جمله مجموعه مقالات گردآوری شده این همایش در اختیار مدیران مربوطه استان و کشور قرار دهد و مطمئن باشید استاندار، بخشدار و سایر مسئولان از دیدگاههای شما استفاده خواهند کرد.
وی در پایان صحبت های خود گفت: مشکل دیگر در زمینه فرهنگی است که اساتید و دانشجویان توانمند در همین حوزه باید به نمایندگی از مردم و با ارائه دانش خود در قالب منشورات علمی و مقاله و…در راستای رفع مشکلات فرهنگی و گوشزد کردن آن به مسئولان اقدام کنند.
در ادامه این دیدار حجت الاسلام دکتر قاسمی طوسی؛ معاون توسعه، پشتیبانی و منابع انسانی موسسه و مشاور دبیر همایش ضمن ابراز خرسندی از این نشست به تشریح برنامه ها و اهداف موسسه از جمله این همایش بزرگ ملی پرداخت.
دکتر قاسمی طوسی افزود: شناخت قابلیتهای فرهنگی، هنری و تاریخی مازندران و معرفی آن به مدیران اجرایی، تبیین نقشِ آگاهی تاریخی، فرهنگی و هنری مازندران در ترسیم الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت در استان مازندران، فراهمآوردن بستر لازم برای هماندیشی بیشتر و همراهی جدیتر محققان و صاحبنظران عرصههای تاریخی، فرهنگی و هنری استان مازندران و آسیبشناسی وضع موجود مازندران در حوزههای تاریخی، فرهنگی و هنری از جمله بخشی از اهداف برگزاری این همایش ملی است.
عضو هیات رئیسه موسسه پیامبر اعظم(ص) ساری گفت: شناسایی موانع، چالشها و محدودیتهای موجود در مسیر پیشرفت استان مازندران، سعی در ارائه راهکارهای مفید و علمی در جهت رفع موانع و محدودیتهای موجود در مسیر پیشرفت مازندران و درسگرفتن از گذشته و ارزیابی وضع موجود مازندران برای توفیقِ بیشتر در ترسیم الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت در استان از جمله دیگر اهداف برگزاری این همایش ملی است.
مشاور دبیر همایش ملی در ادامه سخنان خود گفت: محورهای این همایش همسو با اهداف و برنامه های بلندمدت نظام مقدس جمهوری اسلامی که مبتنی بر ارزش های انقلاب اسلامی است قرار گرفته که مقام معظم رهبری نیز همواره در این باره تأکید دارند.
حجت الاسلام قاسمی طوسی همچنین خاطرنشان کرد: از مقالاتی که معطوف به حوزه برنامه ریزی و مدل سازی برای پیشرفت استان باشند بر مبنای پیشینه ای که وجود دارد به طور ویژه تجلیل خواهیم کرد تا مسئولان استان و حتی کشور بتوانند از آن مدل ها و الگوها در عرصه مدیریتی استفاده کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.